İlçemiz Kaymakam/Belediye Başkan V. Sn. Erol KORKMAZ tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı düzenlendi.  Mardin Milletvekilleri Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI ve Orhan MİROĞLU’nun birlik ve beraberliğe ortak olmak amacıyla şehitlerimize minnet duygularını içeren ve hain girişimin lanetlendiği mesajları okundu. Daha sonra söz alan Ömerli Ak Parti İlçe Başkanımız Zeki İPEKŞEN konuşmasında; Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlara izin vermeyeceklerini, 15 Temmuz 2016 ruhu gibi birlik ve beraberlik içinde olacaklarını belirtip hain girişimi lanetleyerek aziz şehitlerimize minnet duyduklarını ifade etti. İlçe Kaymakam ve Belediye Baş. V. Sn Erol KORKMAZ  ise konuşmasında ; Bu ülkenin 15 Temmuz 2016 gecesi karanlığa boğulmak istediğini, namluların düşmana doğru dönmesi gerektiği yerde silahların halka çevrildiğini ve ”vatanı korumak” görevini bu milletin üstlendiğini ancak bu halkın bir olarak geceye yenilmediğini, vatanı için savaştığını ve şairinde dediği gibi ”ödül olarak bir sabaha bir gündüze ve bir güneşe kavuştu” sözleriyle günün anlam ve öneminine ilişkin konuşmasında şehitlerimize minnet ve rahmet, gazilerimize sağlık dilekleriyle hain girişimi lanetleyip meydanda toplanan vatandaşı yürüyüşe davet etti. Kalabalıkla birlikte coşku seli eşliğinde yürüyüş yapılarak ardından meydanda toplanan vatandaşlara çorba ve su ikramında bulunuldu.

Önceki İçerikVEFAT
Sonraki İçerikVEFAT